Name: Pekan Station
Category: Restaurant
About: Sebuah restoran yang menghidangkan Makanan Barat dengan jaminan kepuasan pelanggan dalam satu hidangan. Sos buatan sendiri yang unik membuatkan Kuah di Pekan Station lain dari yang lain dan yang paling utama saiz hidangan yang besar pada harga mampu milik
Description: Kepakaran kami dalam menyediakan western food yang sesuai dengan anak tekak orang melayu. Bro, jangan nak tipu sgt lah. Kalau dah kat ic tu tulis ‘MELAYU’, Memang selera kau pun melayu jugak laaa..
Likes: 52,574
On Facebook
Recommend: GOOD bar Nimman Soi.9 192  Lek House - Hotel, Bar & Restaurant 173  GoVeggie绿生活素食坊 705